torsdag den 28. februar 2013

Afrejse!

Ja... det er på lørdag. Allerede! Det er virkelig surrealistisk at det allerede er på lørdag jeg skal afsted. På lørdag! Hvor pokker er tiden blevet af? Har det stadig som om det var igår jeg sad og bestilte den rejse, for de penge jeg ikke havde... Og her sidder jeg med en betalt rejse, lommepenge og en pakket kuffert. Vildt!

Jeg havde sidste arbejdsdag i FO'en idag. Det var meget mærkeligt og også en lille smule vemodigt at gå rundt og kramme alle farvel inden jeg skulle hjem. Jeg kommer til at savne det, men vi skal besøge et børnehjem i Vietnam, så mon ikke jeg kommer til at føle mig så godt som hjemme der?

Lørdag kl 14:00 sidder jeg i flyet mod Dubai, sammen med en masse andre unge, rejselystne mennesker der (forhåbentligt) bliver mine bedste venner de næste 3 måneder. Og ja, vi skal mellemlande i Dubai! Det bliver dog kun en hurtig overnatning, men hey, det er stadig Dubai! Jeg vil meget gerne fortælle om det og lægge billeder op hurtigst muligt, men tror det først bliver når vi når Vietnam.

Udover det så har jeg ikke styr på en skid. Bortset fra slik til flyveturen og badetøjet. Resten er også irrelevant. 


Jeg nyder synet af en ordnet, velpakket og systematiseret kuffet så længe jeg kan!

En megetmegetmeget glad og spændt Ditte!